Succén fortsätter - Vi öppnar nya center!

I höst slår vi upp portarna för två nya träningscenter i Stockholmsområdet. I oktober öppnar Fresh Fitness på Södermalm på Magnus Ladulåsgatan 65 (i Skatteverkets tidigare lokaler). Senare under hösten öppnar vi i Vinsta på Skattegårdsvägen 93, granne med Arken Zoo. Bägge anläggningarna är på runt 1,400 kvm och fyllda med allt du kan önska inom träning. Här finns en cardioavdelning med massor av löpband, cyklar, crosstrainers och skidmaskiner samt en stor friviktsavdelning fylld med hantlar och skivstänger. Självklart kommer vi också att ha en väl tilltagen maskinpark samt en särskild avdelning för funktionell träning och stretch.

Utöver allt detta kommer det även att finnas en spinningsal med virtuell träning och en gruppträningssal med både virtuella och instruktörsledda pass. Vi kommer också att erbjuda personlig träning till den som så önskar. I lokalerna kommer det förstås också att finnas fräscha omklädnings- och duschrum samt automater med drycker och bars.

Fresh Fitness Täby
På Fresh Fitness i Täby (Stockholmsvägen 116) tränar du när det passar dig. Vi har öppet 05-24 alla dagar i veckan (med bemanning 11-21 på vardagar och 11-16 på helger), och erbjuder nästan 300 timmar grupptränings- och spinningpass i veckan – både traditionell och virtuell.

Du som vill köpa ditt medlemskap redan nu kan göra det här. Om du har frågor gällande medlemsskap eller vår anläggning i Täby kan du maila oss på: taby@freshfitness.se.

Klicka här så får du se en överblicksbild av vårt fina center.

Virtuell Gruppträning
Fresh Fitness är den första träningskedjan i Sverige som erbjuder Virtuell Gruppträning. Det ger dig möjligheten att köra hårt med våra taggade instruktörer, via video, när som helst under våra öppettider. Spinning, dans, core, styrketräning, yoga och mycket annat finns på vårt schema med Virtuell Gruppträning och alltihop ingår i din månadsavgift.

Gruppträning med instruktör och personlig träning
För dig som vill maximera ditt medlemskap på Fresh Fitness finns både Les Mills gruppträning med instruktör och personlig träning som extra tillägg. Alla våra instruktörer och personliga tränare är licensierade, erfarna och engagerade.

Fresh Fitness Täby